Новини от СУ Любен Каравелов, гр. Добрич

Прочетете новините от нашето иновативно училище СУ "Л. Каравелов", гр. Добрич
   Последният училищен звънец удари днес за зрелостниците от паралелката „Софтуерни и хардуерни науки“ на Средно училище „Любен Каравелов“ гр. Добрич. Вълнуващото събитие се проведе в двора на училището и включваше тържествена част и музикални поздрави от учениците. С прочувствени послания, дванадесетокласниците се сбогуваха с любимите си учители и на всеки един от преподавателите си подариха грамота и цвете.
   Тази учебна година училището може да се похвали с много постижения: София Иванова и Христо Събев от 12 клас се класираха на III място в Областния кръг на Националната олимпиада по информационни технологии и утре, 14 май, им предстои участие в националния кръг. Матей Иванов и Павлин Колев от 8 клас заеха I място в Областния кръг на Националната олимпиада по информационни технологии, категория „Мултимедийни приложения“ и на тях също им предстои участие в националния кръг на 14 май.
   
Учениците и учителите от Иновативно средно училище „Любен Каравелов“ имат възможността през настоящата учебна година да работят в новооткрития STEM център „Дигитални създатели“ и вече успешно провеждат проекто и проблемно базирани уроци с практическо приложение.

Училището пожелава успешно дипломиране на всички зрелостници в Добрич.Випуск 2022 година


Виртуални отворени врати