Работна среща по проект “Digital Green” по програма „Еразъм+“ се проведе в СУ „Любен Каравелов“ в град Добрич от 07 до 11 май. В срещата участваха училища от Португалия (координатор на проекта), Испания, Словения, Румъния и Турция.
Гостите бяха посрещнати в двора на училището от ученици от II „а“ клас, с класен ръководител Параскева Иванова. В актовата зала на СУ „Любен Каревелов“ директорът и координатор на проекта Светла Иванова приветства гостите с „Добре дошли“.
След посрещането гостите разгледаха училището и посетиха различни класове. Дискутирани бяха избраните по проекта мобилни приложения. Участниците в срещата разгледаха емблематични сгради в града и посетиха административната сграда на Община Добрич, където бяха приети от д-р Емилия Баева - заместник-кмет "Хуманитарни дейности". Д-р Баева приветства гостите и ги запозна с политиката на общината в областта на образованието и европейските проекти.
На финала директорът на СУ „Любен Каравелов“ г-жа Иванова връчи сертификатите на участниците и благодари за ползотворната работна среща, изпълнена с много обменени идеи, впечатления и планове от проекта.